‘Twee clubs lonken naar Kevin de Bruyne’

Net als heel de voetbalwereld zal ook Kevin de Bruyne zijn geschrokken van de straf van Manchester City. De kans is namelijk groot dat ze voor twee jaar worden uitgesloten van Europees voetbal. Wat zal er gaan gebeuren met Kevin De Bruyne?

Volgens Het Laatste Nieuws zou De Bruyne drie miljoen euro aan bonussen kunnen verliezen door het mislopen van de Champions League, maar dat is het minste van zijn zorgen. De Bruyne zou daarnaast ook nog aan de tafel gaan zitten met het bestuur om over zijn contract te praten, wat al eerder werd afgesproken. De topspeler van City zou zijn contract, dat tot medio 2023 loopt, willen opwaarderen. Al is dat nu even een twijfelgeval…

Zinédine Zidane, die een grote fan is van De Bruyne, zou hem graag naar Madrid zien komen. Real polste, net als FC Barcelona, in het verleden al bij de Rode Duivel. Voorlopig moeten er geen opvallende bewegingen verwacht worden. De Bruyne is zeer gelukkig in Manchester en focust zich op dit seizoen en op het EK. Nadien zal hij de situatie verder bekijken. In Spanje houden ze zich alvast klaar.

Het bericht ‘Twee clubs lonken naar Kevin de Bruyne’ verscheen eerst op .Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!