‘Vier buitenlandse clubs zetten Jeremy Doku op hun shortlist’

Al langer is bekend dat Liverpool Anderelcht-speler Jeremy Doku op haar shortlist heeft staan maar er zijn meer clubs in hem geinteresseerd. Toch hoeven de fans van Paars/Wit niet te vrezen voor een vertrek.

Ghanese media maken melding van interesse van twee Duitse clubs, één Franse ploeg en naast Liverpool nog één Engelse grootmacht. Al deze ploegen moeten in de zomer echter niet aankloppen bij Anderlecht.

Paars-Wit is immers niet bereid om zijn toptalent nu al te laten gaan en Doku wil nog minstens één jaar bij RSCA blijven. De kans is groot dat Doku volgend seizoen zijn contract nog langer gaat openbreken. Momenteel ligt hij tot medio 2022 onder contract.

Het bericht ‘Vier buitenlandse clubs zetten Jeremy Doku op hun shortlist’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!