Professor vreest het ergste: “Spelers uit Belgische hoogste klasse zullen positief testen”

Het coronavirus teistert momenteel de wereld en ook de Pro League ligt erdoor stil. Tot 1 mei worden er zeker geen wedstrijden meer gespeeld en daarnaast viel er al bij Cercle Brugge en Anderlecht een besmetting te noteren. Op dit moment werden er echter nog geen spelers uit de Jupiler Pro League positief getest.

Kristof Sas, de ploegdokter van Anderlecht, hoopt van harte dat alle spelers gespaard blijven van het virus. “Op dit moment zijn er gelukkig nog geen profs bij wie dat het geval is. De kans is klein, maar het kan”, vertelt hij in Het Nieuwsblad. “Al vrees ik dat er toch spelers uit de Belgische hoogste klasse positief zullen testen op corona”, vervolgt Luc Vanden Bossche, clubarts van KAA Gent.

Vanden Bossche, die ook professor geneeskunde is aan UZ Gent, vreest dat het onafwendbaar is er ook voetballers besmet worden. “Met de huidige maatregelen zou het risico op besmetting zeer beperkt moeten zijn, maar er zijn altijd mensen die zich niet aan de regels houden. Het kan natuurlijk ook dat de maatregelen te laat zijn ingevoerd.”

Het bericht Professor vreest het ergste: “Spelers uit Belgische hoogste klasse zullen positief testen” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!