Eden Hazard antwoordt op kritiek over zijn gewicht

De spelers van Real Madrid zitten al een tijdje in quarentine omdat een basketbalspeler van de club positief was getest op het coronavirus. Sterspeler Eden Hazard zit zo ook thuis, al komt dat de aanvoerder van de Rode Duivels niet helemaal ongelegen. Hij is immers nog herstellende van een enkelblessure en stond dus sowieso aan de kant.

Maar Hazard die een lange periode aan de kant staat, dat roept snel vragen op over zijn gewicht. Dat komt onder meer door de voorbereiding op dit seizoen, toen Hazard iets te veel van zijn vakantie geprofiteerd had en met vijf kilogram overgewicht aan de trainingen begon. De kritiek daarover achtervolgde hem toch enkele maanden.

Op de vraag of hij opnieuw zal bijkomen, reageert Hazard echter met een kwinkslag. “Het zal niet makkelijk worden. De koekjeskast staat vlak achter me”, lacht hij bij RTBF. “Ik heb na mijn eerste enkelblessure wel bewezen dat ik na een stop van twee maanden in vorm terug kan keren”, voegt hij er wel nog aan toe.

Het bericht Eden Hazard antwoordt op kritiek over zijn gewicht verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!