“Vincent Kompany vertelde mij dat ik geen toekomst meer had bij Anderlecht”

Anderlecht verhuurde afgelopen zomer heelt wat spelers aan andere clubs en vele staan volgend seizoen dus weer voor de deur. Al is de toekomst van een aantal nog zeer onduidelijk.

Dat is het geval voor James Lawrence, die wordt uitgeleend aan de Duitse tweedeklasser St. Pauli. Lawrence kreeg in de zomer al snel te horen dat hij niet moest hopen op speelkansen bij RSCA. “Het was een historisch slecht seizoen geweest voor Anderlecht en toen Vincent kwam, wou hij een andere richting uit. Er was geen ruimte voor de ‘oude garde’, voor de spelers die het seizoen voordien speelden. Ze wilden verder met jong talent en dat aangevuld met ervaren spelers zoals Kompany en enkele spelers die Kompany kende, zoals Sandler, Nasri, Chadli…”

Lawrence paste niet in Kompany zijn plannen. “Ik kwam na twee weken voorbereiding terug bij Anderlecht, wegens interlandverplichtingen, en ik had een gesprek met Kompany. Hij zei dat hij geen toekomst voor mij zag en gaf aan dat het beter was om te vertrekken. Zo simpel kan het soms zijn”, aldus Lawrence aan de podcast MillernTon.

Het bericht “Vincent Kompany vertelde mij dat ik geen toekomst meer had bij Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4U.BE.WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE BIJ UNIBET.BE! (KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE!)

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!