Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

Boskamp acht Anderlecht kansloos tegen Club Brugge: ‘Ze hebben meer kwaliteit’

Vanmiddag staat de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht op de kalender. Volgens analist Jan Boskamp is Club Brugge de gerote favoriet in dit treffen.

Volgens hem heeft Blauw-Zwart nog véél voorsprong op paars-wit. “Dat heeft veel te maken met het feit dat de spelersgroep intact is gebleven. En een spelersgroep met meer kwaliteit dan Anderlecht, dat ook”, geeft hij aan in De Krant van West-Vlaanderen.

WINT CLUB BRUGGE STRAKS VAN ANDERLECHT? PAK NU 10KEER JE INZET!

“Met meer kwaliteit dan alle andere ploegen trouwens. Een eind achter Club zie ik dan het rijtje van Charleroi, Standard, Genk en misschien nog Anderlecht. Die laatste geenszins als titelkandidaat, maar de top vier moeten ze wel kunnen halen. Maar ik zie ze zondag toch niets pakken. Een machtswissel is in elk geval nog niet aan de orde. Zondag niet en ook niet dit seizoen”, klinkt het.

Boskamp is ook vol lof over de landskampioen. “Er staat daar véél. Verhaeghe en Mannaert zijn er een aantal jaren geleden mee begonnen en nu plukken ze daar de vruchten van. Ook financieel. Club kan spelers kopen van 6 à 7 miljoen. Dat kan Anderlecht, nu al twee jaar zonder Europees voetbal, niet meer”, besluit Boskamp.

Het bericht Boskamp acht Anderlecht kansloos tegen Club Brugge: ‘Ze hebben meer kwaliteit’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *