Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

‘Club Brugge doet miljoenenbod bij Atletico voor deze spits’

Club Brugge wil zich versterken met een spits van Atletico Madrid. De Spaanse journalist Juan Gato schrijft immers dat Club een bod van 3 miljoen euro neergelegd zou hebben voor Nikola Kalinic. De 32-jarige Kroaat is op overschot in het Wanda Metropolitana en werd vorig seizoen verhuurd aan AS Roma.

WINT CLUB BRUGGE STRAKS VAN ANDERLECHT? PAK NU 10KEER JE INZET!

Of Club ook effectief kans maakt op Kalinic, is echter maar de vraag. Volgens Italiaanse media staat de spits dicht bij een transfer naar Torino. Al is dat misschien maar best voor Club, want Kalinic staat niet bekend als een engeltje. Zo was hij er niet bij toen Kroatië in 2018 de WK-finale speelde, omdat hij na de eerste groepsmatch uit de selectie gezet was omdat hij geweigerd had in te vallen. En na de affaire-Diagne vorig seizoen weten we dat Philippe Clement niet met dat soort uitspattingen lacht..

Het bericht ‘Club Brugge doet miljoenenbod bij Atletico voor deze spits’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *