Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

‘Club Brugge greep hierom mis voor Junior Edmilson’

Club Brugge wilde graag Junior Edmilson terughalen naar de Pro League maar tot een transfer kwam het niet. Meer zelfs: Philippe Clement stond naar verluidt meermaals in contact met de 26-jarige Braziliaanse Belg, die in 2018 van Standard naar Qatar trok, over een verhuis naar Brugge.

In een reconstructie bevestigt La Dernière Heure nu nogmaals dat de Brugse coach hem er graag bij wilde.

Clement zou daarom wel degelijk geregeld gebeld hebben met Edmilson, die volgens LDH met het oog op het EK en het vooruitzicht van de Champions League zelf eveneens open stond voor de interesse van de landskampioen. Spelbreker was echter de sjeik die eigenaar is van zijn huidige werkgever Al Duhail. Hij sprak immers zijn veto uit over een eventueel vertrek van de winger.

Het bericht ‘Club Brugge greep hierom mis voor Junior Edmilson’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *