Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

‘Club Brugge hield vertrek van verdediger nog tegen’

Volgens de Spaanse journalist Carlos Perez wilde het Spaanse Cadiz zich nog op de valreep gaan versterken met Federico Ricca. De huidige nummer tien in La Liga wou absoluut nog een linksachter halen en had ook nog Riza Durmisi (Lazio) en de transfervrije Leonel Vangioni op het oog, maar slaagde er niet in één van zijn targets te overtuigen.

Ricca heeft uiteraard een verleden in Spanje, waar hij van 2016 tot 2019 voor Malaga uitkwam. Bij Club is hij geen vaste pion, aangezien meestal Sobol op links de voorkeur krijgt. Sinds zijn komst een dik jaar geleden kwam Ricca negentien keer in actie in alle competities.

Het bericht ‘Club Brugge hield vertrek van verdediger nog tegen’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *