Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

‘Jeremy Doku speelt vanmiddag niet tegen Club Brugge’

Jeremy Doku zit bij de selectie in de topper tegen Club Brugge vanmiddag, maar Het Laatste Nieuws weet via bronnen binnen RSCA dat Doku zo goed als zeker niet start tegen Club Brugge. Het is een te groot risico op blessures, wat erop wijst dat Anderlecht Doku naar Rennes laat gaan. Als de Franse club 30 miljoen op tafel legt, is Doku weg.

WINT CLUB BRUGGE STRAKS VAN ANDERLECHT? PAK NU 10KEER JE INZET!

Kompany krijgt zo dus geen sportief cadeau van het bestuur. Sportief directeur Peter Verbeke zal nog een stevige vervanger moeten aantrekken, anders lijkt RSCA Europees voetbal te mogen vergeten. Maar krijgt hij daar een budget voor, of gaat RSCA met het geld de schuldenberg afbouwen?

Het bericht ‘Jeremy Doku speelt vanmiddag niet tegen Club Brugge’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *