Club Brugge RSS

Dagelijks al het Club Brugge nieuws voor jou verzameld!

‘Standard Luik wijst lastminute nog een monsterbod af’

Standard Luik heeft gisteren nog een fraai bod ontvangen op Samuel Bastien. De 24-jarige middenvelder, die zich vorig seizoen tot een absolute steunpilaar ontpopte, kon voor maar liefst 12 miljoen naar West Ham verhuizen. Een aanzienlijk voorstel, zeker voor iemand die de afgelopen weken in de lappenmand lag en twee jaar geleden nog ‘slechts’ drie miljoen kostte.

Standard hield echter voet bij stuk en vroeg minstens 20 miljoen voor de draaischijf op het middenveld, een rol die Nicolas Raskin de voorbije matchen nochtans probleemlos overnam. Allicht hopen de Rouches dat Bastien eerst een selectie bij de Rode Duivels krijgt, wat zijn prijs kan doen stijgen. Nog volgens LDH klopte West Ham, dat ook aan Hans Vanaken werd gelinkt, eerder trouwens al eens aan voor Selim Amallah.

Het bericht ‘Standard Luik wijst lastminute nog een monsterbod af’ verscheen eerst op Voetbal4U.BE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *