Disclaimer

Algemeen

Voetbalnetwerk, hierna te noemen Voetbalnetwerk, verleent u hierbij toegang tot Clubbruggerss.be en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Voetbalnetwerk en derden zijn aangeleverd. Voetbalnetwerk behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Voetbalnetwerk.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Voetbalnetwerk.

De inhoud van de Website wordt voornamelijk langs geautomatiseerde weg verkregen. Voetbalnetwerk doet haar uiterste best deze inhoud zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Desondanks is het mogelijk dat deze inhoud onvolledig, achterhaald en/of onjuist is.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Voetbalnetwerk oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Voetbalnetwerk zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE CLUB OP FACEBOOK!

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!